Infó

warning: Creating default object from empty value in /web/domains/matyas.litera.hu/htdocs/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1389.

MÁTYÁS KIRÁLY GÖMÖRBE' - A litera tehetségkutató kisprózapályázata

Pályázati kiírás

A Reneszánsz Programiroda – Hungarofest Kht. a Litera.hu Kft. partnerségével a Reneszánsz Év keretében pénzdíjas kispróza-pályázatot hirdet kötettel nem rendelkező alkotók részére Mátyás király Gömörbe' címmel. Olyan, minimum 3 flekkes kisprózai műveket várunk (novella, tárca, elbeszélés, karcolat, humoreszk stb. műfajban), amelyek új, mai olvasatai a Mátyás-legendának.

A Mátyás-oldal ezután is szeretettel várja olvasóit!

Kedves Olvasók és Kedves Pályázók!

Mint olvastátok, lezárult a pályázat, megszületett az eredmény, a meghívásos és a tehetségkutató pályázat legjobbjai átvették díjaikat.

A Mátyás-pályázat díjazottjai

Ma, 2008. április 27-én délelőtt 10 órakor a litera rendezvényén a Millenáris Szabó Magda Termében a portál kihirdette Mátyás király Gömörbe' című pályázatainak eredményét.

Eszerint:

A Mátyás király Gömörbe' tehetségkutató kisprózapályázat

I. díját: GŐDÉNY BALÁZS: Álruhás történet

A közönségszavazás lezárult! Hujber Szabolcs írása nyert!

A közönségszavazást ma 10 órakor lezártuk.

A szavazást Hujber Szabolcs: Mátyás király és az igazság című írása nyerte, 66,6%-kal.

Megnyílt a XV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

15. alkalommal nyílt meg a könyv második hazai legnagyobb ünnepe, a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison (Budapest 1024, Fény u. 20-24.)

Válaszolunk a fórumozók kérdéseire!

Kedves Pályázók és Fórumozók!

Itt válaszolok a kérdéseitekre. Sajnos a Fórumban az egyes hozzászólásokra írt válaszok nem kiemelten jelennek meg, nehéz őket észrevenni.

Második forduló - Elindult a szavazás!

Mint ahogy tájékoztattunk Benneteket erről, a litera irodalmi portál szerkesztősége ma (hétfő) reggelig előzsűrizte a beérkezett pályaműveket. A szerkesztőség által kiválasztott 41 írás került versenybe. Ezekre szavazhat a közönség, illetve a zsűri ezek közül választja majd ki a pályázat nyerteseit.

199 pályamű érkezett - A szavazás hétfőn indul!

Kedves Pályázók!

Először is köszönjük a részvételt!

A litera Mátyás király Gömörbe' tehetségkutató pályázatára 199 pályamű érkezett. Voltak néhányan, akik kettő vagy három művel is indultak.

A pályázat lezárult!

Kedves Pályázók!

A Mátyás király Gömörbe' pályázatot lezártuk. A beküldött írások a Mezőny rovatban olvashatóak. Csaknem 200 pályamű érkezett. A művek összeszámolása, ellenőrzése és az esetleges konvertálási hibák javítása még zajlik.

Visszaszámlálás - már csak 19 óra!

Már csak 19 órátok van!

Holnap, április 14-én, hétfőn, pontban 10 órakor lezárjuk a pályázatot.

Tartalom átvétel