Írisz

5.10526

női nézőpont

Azt értem, hogy esetleg Te negédesnek találod - szerintem csak valamiféle női nézőpontról van szó - de egy ilyen jellegű történet miben érdekelné a Story magazint? Szerintem nem rossz, elolvasni mindenképp érdemes volt.

Köszi mindenkinek, aki

Köszi mindenkinek, aki elolvasta és kommentálta, esetleg szavazott is....

effffféle női nézőpont

ki mondta, hogy a storimagazin rossz? merek én ilyet mondani? nem merek. van helye nyilván. A novellának is van helye, elolvasni mindenképp érdemes volt. de az, hogy "valamiféle női nézőpont", az pont olyan egyszerűsítés, minthogy a "szavak áttörik a falakat". 'Gyanmá'. Ez hülyeség. Pici önirónia, az hiányzott talán, de így, ezzel a faarccal előadva, mittomén: Nem igaz. Aki azt gondolja, hogy a falak áttörik a szavakat, az lódít, kéremszépen.

köszi

Köszi a kritikát

Vajonmiért beszélteti a

Vajonmiért beszélteti a pszichológus a pácineseit, ha nem azért, hogy a szavak áttörjék a lelki falakat?

a Story magazin eheti szenzációja:

egy szavát sem hittem. negédes néha.

megtaláltam a szavakat:)

Ami nagyon tetszik: az indítás: "Istenem, hagyj meghalni" szerda. Zseniális, azonnal tükröz egy lelkiállapotot. A történet nagyon jól tükrözi azt a falat, ami mögött évek óta él a hölgy. Kifelé minden tökéletes, ezt követi a "kínai nagy fal", és a fal mögött egy sebzett lélek. A gyógyulás módja is találó. Mondd ki, mi érzel, mit gondolsz, a szavak lerombolják a falakat. A szavak meggyógyítanak. Vajon ki volt az első, akinek meg tudott bocsátani általa? A testvérének, a szüleinek, vagy önmagának? Nekem ez tetszett eddig a legjobban, erre szavazok:)

:)

"a szavak lerombolják a falakat". jééézus.

Ki tudja, lehet, hogy Jézus

Ki tudja, lehet, hogy Jézus is jelen volt:)

Piroska, ez jó, nagyon jó

Piroska, ez jó, nagyon jó írás. Valóban elgondolkodtató, egyben mélységesen lehet érteni Barbarát:) Örülök, hogy olvashattam, köszi:)
Tarr Éva

hát, ez elég szirupos

hát, ez elég szirupos történet

nekem tetszik

Szerintem nem, nekem tetszik, elgondolkodtató

köszi

Köszi, hogy elolvastátok az írásomat!