199 pályamű érkezett - A szavazás hétfőn indul!

Kedves Pályázók!

Először is köszönjük a részvételt!

A litera Mátyás király Gömörbe' tehetségkutató pályázatára 199 pályamű érkezett. Voltak néhányan, akik kettő vagy három művel is indultak.

Április 21-én, hétfőn 10 órakor indul a közönségszavazás. (A szavazás indításának időpontját - tekintettel a beérkezett pályaművek nagy számára - módosítanunk kellett!) Szavazni a Versenyben rovatban lehet majd regisztrált felhasználóinknak. A szavazás pillanatnyi állását pedig a Szavazás rovatban lehet nyomon követni.

A szavazást 2008. április 26-án 10 órakor zárjuk.

Az előzsűri még dolgozik. Hétfőn reggel már látható lesz, kik, mely szövegükkel/szövegeikkel kerültek be a versenybe. A Versenyben rovatban olvashatóak majd a kiválasztott írások, és ott lehet szavazni rájuk. A számuk az előzsűri döntésétől függ, maximum 50 mű juthat a második fordulóba.

A szavazás módja: minden szöveg alatt 5 csillagot látsz. Ezekre kattintva értékelheted a művet 1, 2, 3, 4 és 5 ponttal. A rendszer pontosan méri a szavazatok számát és átlagol. Kérjük, ne csak az általad legjobbnak ítélt műre voksolj, hanem értékeld pontszámmal a többit is. Örülnénk, ha hozzászólásaitokban vagy a fórumban kommentelnétek a döntéseteket.

Az előzsűri döntése után kapja meg a szakmai zsűri a második fordulóba választott pályaműveket. Döntését a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra hozza meg, a végső eredményt csak ott, az április 27-én délelőtt 10 órakor tartandó díjátadónkon (Millenáris, Szabó Magda terem) közli a pályázókkal és a nagyérdeművel.

Sok sikert! Szavazzatok!